Matematik

Aflevering til fredag 😵‍💫🤯

02. november 2021 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Opg 4 til min aflevering på fredag en der kan hjælp har vedhæftet fil ?????????? ved ikke om jeg skal regnen dem ud eller hvad jeg skal så håber på hjælp. Mange tak for hjælpen på forhånd. ????????

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2021 af mathon

                          \small \begin{array}{lllllll} \textup{eksponentiel funktion:}&&y=b\cdot a^x\\\\ \textup{fremskrivningsfaktor:}&&a\\\\ \textup{v\ae kstrate:}&&r=a-1\\\\ \textup{begyndelsesv\ae rdi:}&&b \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2021 af mathon

                           \begin{array}{llllll} \textup{aftagende eksponentiel funktion:}&&0<a<1\\\\ \textup{halveringskonstant:}&&X_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(a)}\\\\\\ \textup{voksende eksponentiel funktion:}&&a>1\\\\ \textup{fordoblingskonstant:}&&X_2=\frac{\ln\left ( 2 \right )}{\ln(a)} \end{array}


Svar #5
02. november 2021 af johansen2094

Armen du er jo en skat altså af hjertet tak :D 


Skriv et svar til: Aflevering til fredag 😵‍💫🤯

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.