Matematik
Finde de to nulpunkter for x^2+4x-21=0
04. november 2021 af
maxx1243
-
Niveau: B-niveau
Har fået til opgave at finde de to nulpunkter til andengradsligningen: x^2+4x-21=0.
Ved svarene er -7 og 3. Skal forklare mellemregningerne uden brug af CAS-værktøj.
Håber i kan hjælpe :)
Svar #1
04. november 2021 af StoreNord
Brug Diskriminant-metoden.
https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/andengradspolynomium-og-ligning/diskriminantformlen
Skriv et svar til: Finde de to nulpunkter for x^2+4x-21=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
