Matematik

differentialregning (optimeringsopgave)

07. november 2021 af eliasrug03 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er stødt på denne opgave og er normalt ret okay til matematik, men kan simpelthen ikke finde et svar på denne opgave. Jeg er kommet frem til den konklution at der er en fejl, men kan heller ikke finde ud af hvad den fejl kunne være. Er der nogen her der kan identificere fejlen i b+c eller hjælpe mig med at løse den i det tilfælde at det bare er mig der har overset noget. (Har selv løst a+d)

Opgaven er vedhæftet :)

Mvh Elias


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2021 af ringstedLC

b) Her burde have stået:

\begin{align*} A=200 &= 2\,\pi \,h+2\,\pi\,x^2 \\ h &= \frac{100}{\pi\,x}-x \end{align*}

som der gør i c)


Svar #3
07. november 2021 af eliasrug03

tak :) det hjalp meget


Skriv et svar til: differentialregning (optimeringsopgave)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.