Matematik

Logistisk vækstfunktion

09. november 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Håber der er en der vil hjælpe, opgaven er ved hæftet


Svar #2
09. november 2021 af JulieDamsoe

#1

Se svar #4: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2028156#2028160

Min fejl. Kan ikke se hvordan jeg skal kunne komme frem til en forskrift


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2021 af mathon

                \small f(x)=\frac{72}{1+ 15.14\cdot e^{-0.39\cdot x}}


Svar #4
09. november 2021 af JulieDamsoe

#3

                \small f(x)=\frac{72}{1+ 15.14\cdot e^{-0.39\cdot x}}

Tak men hvordan er du kommet frem til dette?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2021 af mathon

Ved logistisk regression.


Skriv et svar til: Logistisk vækstfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.