Matematik

Logistisk vækstfunktion

09. november 2021 af JulieDamsoe - Niveau: B-niveau

Hej håber der er en venlig sjæl som vil hjælpe

Opgaven er vedhæftet

a) Bestem en ligning for den vandrette asymptote til grafen for f for x --> 00


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2021 af mathon

                     \small \small \begin{array}{lllll} y=\underset{x\rightarrow \infty}{\lim}\; \frac{700}{1+69\cdot \frac{1}{e^{.22x}}}= \frac{700}{1+69\cdot \frac{1}{e^{.22\cdot \infty}}}=\frac{700}{1+0}=700 \\\\ y=700 \end{array}


Svar #3
09. november 2021 af JulieDamsoe

#2

                     \small \small \begin{array}{lllll} y=\underset{x\rightarrow \infty}{\lim}\; \frac{700}{1+69\cdot \frac{1}{e^{.22x}}}= \frac{700}{1+69\cdot \frac{1}{e^{.22\cdot \infty}}}=\frac{700}{1+0}=700 \\\\ y=700 \end{array}

Tusind tak! det hjalp mig meget også med en anden opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2021 af Moderatoren

#3

Beskriv dine problemer med hver opgave i hver tråd. 


Skriv et svar til: Logistisk vækstfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.