Matematik

Hvordan regner man denne opgave

10. november 2021 af 202024 - Niveau: A-niveau

Hjælp gerne


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede...


Svar #2
10. november 2021 af 202024

Hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2021 af Soeffi

#0.

\\y'+y=2 \Leftrightarrow y'=2-y\Rightarrow

y''=(2-y)'=-y'=y-2

f''(4)=f(4)-2=1-2=-1


Skriv et svar til: Hvordan regner man denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.