Matematik

differentialligning

19. november 2021 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Hvordan skal det laves.

Vedhæftet fil: 45.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2021 af janhaa

differenslikning, 

recurrence relation In english


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2021 af janhaa

a)

yo = 50

y1 = 147,5

y= 240,13

y= 328,12


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.