Matematik

differentialligning

20. november 2021 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Hvordan skal jeg lave det i geogebra? 

Vedhæftet fil: m01.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2021 af SuneChr


n = 1:   y2 = 1,46y1 - 0,39y0    ved indsættelse:      y2 = 1,46·105 - 0,39·100
                                                                               y3 = 1,46y2     -  0,39y1
                                                                                                                 
y4 = 1,46y    -  0,39y2
                                                                                                                 
y5 = 1,46y    -  0,39y3

# 0 Det er en differensligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2021 af Poseidon1

.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.