Kemi

Gram Ba^2+

23. november 2021 af unicorn66 - Niveau: Universitet/Videregående
Til en 50 mL 0,0200 M BaCl2 opløsning tilsættes 50 mL 2,00 M Na2SO4.

Hvor meget gram Ba^2+ forbliver opløst?

Ksp(BaSO4) = 1,08 x 10^-10

Hvordan regnes?

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2021 af janhaa

s(Ba2+)=sqrt(Ksp) 

c = n/V

og

M = m/n


Skriv et svar til: Gram Ba^2+

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.