Matematik

Normalfordelt stokastisk variabel

23. november 2021 af n1zd - Niveau: A-niveau

Hej jeg har fået stilt opgaven

Nogen der kan forklare, hvad integralet fortæller om den stokastiske variabel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af janhaa

9a)

N(\mu, \sigma)\\

integralet betyr;|

N(\mu, \sigma)\\ P(X\leq13)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2021 af Anders521

#0 For en kontinuert stokastisk variabel haves                                                                                                                                                              ∫-∞a  f(x) dx = F(a) = P{ X ≤ a} = P{ X < a }


Skriv et svar til: Normalfordelt stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.