Fysik

Frit fald

25. november 2021 af rycdi - Niveau: B-niveau

Hej, kan man bruge ligningen for frit fald når en austranout hopper på månen? Austranouten bliver vel ikke påvirket af andet end månens tyngdekraft?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2021 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2021 af mathon

                         \small \small \begin{array}{llllll} && h(t)=\frac{1}{2}\cdot\left ( -g_{\textup{m\aa ne}} \right )\cdot t^2+{v_0}\cdot t+h_0 \end{array}


Svar #3
25. november 2021 af rycdi

hej, kan jeg så godt antage at austronauten ikke påvirkes af andre kræfter end månens tyngdekraft?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2021 af mathon

   Ja


Skriv et svar til: Frit fald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.