Matematik

Centrum og radius

26. november 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Kan nogle måske sende mig en video, der kan forklare hvordan man løser denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2021 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2021 af mathon

                           \small \small \begin{array}{lllll}&& x^2+2x+y^2-y=0\\\\&& \left ( x+1 \right )^2-1+\left (y-\frac{1}{2} \right )^2-\frac{1}{4}=0\\\\&& \left ( x+1 \right )^2+\left (y-\frac{1}{2} \right )^2=\frac{5}{4}\\\\\\&& \left ( x-\left ( -1 \right ) \right )^2+\left (y-\frac{1}{2} \right )^2=\left (\frac{\sqrt{5}}{2} \right )^2 \end{array}


Skriv et svar til: Centrum og radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.