Matematik

Differentialregning

30. november 2021 af signe25hansen - Niveau: B-niveau

Kunne virkelig godt bruge noget hjælp, kan slet ikke finde ud af denne: f(x)=3sin(2x4+x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2021 af janhaa

Hva skal du?

f ' (x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2021 af janhaa

Eller

\int f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2021 af mathon

              \small \begin{array}{llllll}&& f(x)=3\cdot \sin\left (2x^4+x \right )\\\\&& f{\, }'(x)=3\cdot \cos(2x^4+x)\cdot \left (2x^4+x \right ){\, }'=3\cdot \cos(2x^4+x)\cdot \left ( 8x^3+1 \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.