Matematik

parameterfremstilling

02. december 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau

Hvordan angiver man en parameterfremstilling for en cirkel med centrum i (0,0) og radius 7?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2021 af mathon

                            \small \begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 7\cos(t)\\ 7\sin(t) \end{pmatrix}\quad 0\leq t\leq 2\pi


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.