Matematik

Hilbertrum

06. december 2021 af ElskerCalculus - Niveau: Universitet/Videregående

Søger hjælp til den her opgave. Jeg er helt lost!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2021 af SauIGoodman


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2021 af SauIGoodman

Start med \langle Th,h\rangle=\langle \overline{Th,h}\rangle=\langle h,Th\rangle. Brug polariseringsidentiteten 

Brug dernæst \langle Th,h\rangle=\langle h,Th\rangle for alle h\in \mathcal{H} til at vise, at \langle Tx,y\rangle=\langle x,Ty\rangle for alle x,y\in \mathcal{H}. Mon du kan fortsætte? 


Skriv et svar til: Hilbertrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.