Fysik

funktion og enheder

09. december 2021 af detstramt - Niveau: B-niveau

hejsa

jeg har lavet en graf, hvor x-aksen er stofmængde (mol) og y-aksen er trykket (kPa)

funktionen lyder således: y=97,12*x+5,326

der skal enheder på funktionen, men jeg ved ikke hvordan man gør

kan nogen hjælpe med det? mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2021 af janhaa

Du har jo skrevet enheter...?

x-akse; mol

y-akse: pressure (kPa)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2021 af mathon

            \small \small \small \left \{ y \right \}kPa=97.2\;\tfrac{kPa}{mol}\cdot\left ( \left \{ x \right \}mol \right )+5.326\;kPa


Skriv et svar til: funktion og enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.