Matematik

Opgave 4

12. december 2021 af Kimmolle - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med opgave 4 sidder fast i opgaverne, kan ikke får mine løsninger til at går op med opgaven. Det drejer sig om alle opgaverne

Vedhæftet fil: Opgave 4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2021 af mathon

                \small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&\textup{funktion:}& f(x)=\frac{s}{h}\cdot x\\\\ \textbf{b)}\\&\textup{Rumfang}\\& \textup{pr flise:}&V(x_i)= \left ( 2f(x_i) \right )^2\mathrm{d}x\\\\ \textbf{c)}\\&&V(x)=\int_{0}^{h} \left ( 2f(x_i) \right )^2\mathrm{d}x\\\\ \textbf{d)}\\&& V(x)=\int_{0}^{h} \left ( 2f(x_i) \right )^2\mathrm{d}x \\\\&& V(x)=\int_{0}^{h} \left ( \frac{2s}{h}\cdot x\right )^2\mathrm{d}x\\\\&& V(x)=\int_{0}^{h} \frac{\left (2s \right )^2}{h^2}\cdot x^2\;\mathrm{d}x\\\\&& V(x)= \frac{\left ( 2s \right )^2}{h^2}\left [\frac{1}{3}x^3 \right ]_{0}^{h}\\\\&& V(x)=\frac{1}{3}\cdot \frac{\left ( 2s \right )^2}{h^2}\cdot h^3\\\\\\&& V(x)=\frac{1}{3}\cdot h\cdot \left ( 2s \right )^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2021 af mathon

Burde have været noteret:

                \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&\textup{funktion:}& f(x)=\frac{s}{h}\cdot x\\\\ \textbf{b)}\\&\textup{Rumfang}\\& \textup{pr flise:}&V(x_i)= \left ( 2f(x_i) \right )^2\Delta x\\\\ \textbf{c)}\\&&V(x)=\underset{i=1}{\overset{n\rightarrow \infty}{\sum}}\left ( \frac{2s}{h})\cdot x_i \right )^2\Delta x \rightarrow \int_{0}^{h} \left ( \frac{2s}{h}\cdot x \right )^2\mathrm{d}x\\\\ \textbf{d)}\\&& V(x)=\int_{0}^{h} \left ( \frac{2s}{h}\cdot x\right )^2\mathrm{d}x\\\\&& V(x)=\int_{0}^{h} \frac{\left (2s \right )^2}{h^2}\cdot x^2\;\mathrm{d}x\\\\&& V(x)= \frac{\left ( 2s \right )^2}{h^2}\left [\frac{1}{3}x^3 \right ]_{0}^{h}\\\\&& V(x)=\frac{1}{3}\cdot \frac{\left ( 2s \right )^2}{h^2}\cdot h^3\\\\\\&& V(x)=\frac{1}{3}\cdot h\cdot \left ( 2s \right )^2 \end{array}


Skriv et svar til: Opgave 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.