Fysik

Biologisk halveringstid

12. december 2021 af DenrigtigeSpike - Niveau: B-niveau

Tjek filen


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2021 af ringstedLC

Lav eksponentiel regression på data og brug formlen for T½


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2021 af Christianfslag

#2

Lav eksponentiel regression på data og brug formlen for T½

Indsæt dataene i Excel og lav eksponentiel regression, herfra finder du en fremskrivningsfaktor (a). Med denne finder du T_\frac{1}{2} ved

T_\frac{1}{2}=\frac{log(a)}{log(2)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2021 af ringstedLC

\begin{align*} T_{\frac{1}{2}} &= \frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(a)}\quad \textup{formel (112)} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2021 af Christianfslag

#3
#2

Lav eksponentiel regression på data og brug formlen for T½

Indsæt dataene i Excel og lav eksponentiel regression, herfra finder du en fremskrivningsfaktor (a). Med denne finder du T_\frac{1}{2} ved

T_\frac{1}{2}=\frac{log(a)}{log(2)}


T_\frac{1}{2}=\frac{-log(2)}{log(a)}

Rettelse ^


Skriv et svar til: Biologisk halveringstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.