Matematik

Monotoniforhold

17. december 2021 af jiha0050 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har en aflevering for, hvor vi skal finde nulpunkter, monotoniforhold osv. for f(x)=-x3-6x2-9x+4 

Jeg har fundet ud af at nulpunktet er 0,35, men jeg har det ret svært ved at finde monotoniforhold. Jeg håber i kan hjælpe.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2021 af Moderatoren

Hvad forstår du ikke ved det? Det kan hjælperne måske forklare dig.

Gør således:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2021 af janhaa

Nullpkt: 0,355


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2021 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}&& \textup{Define }f(x)=-x^3-6x^2-9x+4\\\\&& \textup{Define }fm(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\ \textup{nogle intervalgr\ae nser:}\\&&\textup{solve}\left ( fm(x)=0,x \right )\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.