Matematik

Rumfang af cylinder

01. januar 2022 af ellewoods - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Hvordan beregner jeg rumfanget af en cylinder med et grundfladeareal på 1000 cm² og en højde på 55 cm.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2022 af mathon

                                           R_{cyl}=h\cdot G


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. januar 2022 af ringstedLC

#0: Husk eventuelt at omregne enhederne:

\begin{align*} \textup{cm}^2\cdot \textup{cm}=\textup{cm}^3 \;&,\; \textup{dm}^2\cdot \textup{dm}=\textup{dm}^3=\textup{L} \\ \textup{dm}=10\,\textup{cm}&\Rightarrow \textup{dm}^2=100\,\textup{cm}^2 \end{align*}


Skriv et svar til: Rumfang af cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.