Matematik

Kontinuert stokastisk variabel

02. januar 2022 af aalen1 - Niveau: Universitet/Videregående

En stokastisk variabel er defineret ved
Z:=-\log\left(\frac{X}{4}\right)

Jeg har fået til opgave at opskrive et udtryk for pdf'en f_Z af Z og angive støtten af f_Z.

Mit spørgsmål er så om man bare kan definere støtten således, at det bestemte integral på Z i det definerede interval (støtten) giver 1?


Svar #1
02. januar 2022 af aalen1

Jeg har vedhæftet den fulde opgave her.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2022 af MandenMedMangeHatte

Den angivne funktion er kun kontinuert såfremt dens definitionsmængde er 0 < x < ∞


Skriv et svar til: Kontinuert stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.