Matematik

grænse værdien

04. januar 2022 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har det lidt svært med grænseværdien 

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_426.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2022 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Gør det i alle dine tråde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \underset{x\rightarrow \frac{\pi}{2}}{\lim} \cos(2x)\rightarrow \cos(\pi) \end{array}


Skriv et svar til: grænse værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.