Matematik

Hjælp til potensfunktioner

09. januar 2022 af ho123 - Niveau: C-niveau

forstå ikke spørgsmålene


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textbf{1.}\\& \textup{Isoler }x\textup{ i }\\&& 2800=0.36\cdot x^3\\\\\\ \textbf{2.}\\&\textup{For potensfunk-}\\& \textup{tioner g\ae lder:}\\&& 1+r_y=\left (1+r_x \right )^a\\\\& \textup{dvs.}\\&& 1+r_y=\left (1+0.21 \right )^3 \end{array}


Svar #3
09. januar 2022 af ho123

1. 

hvis jeg skal isolere x bliver det så:    x3= 2800·0,36  eller x3= 0.36·2800


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2022 af mathon

...ingen af dem.

                                  \small x=\sqrt[3]{\frac{2800}{0.36}}


Svar #5
09. januar 2022 af ho123

hvordan så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2022 af mathon

#5
      se tilføjelsen i #4


Svar #7
09. januar 2022 af ho123

nårr ej jeg har forstået det nu tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hjælp til potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.