Biologi

HArdy weinbeeegr?

11. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: A-niveau

hvordan kommer jeg frem til det inde i boksene?


Svar #1
11. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

HEPTAAN & MATHOON?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2022 af mathon

  \small \begin{array}{|l|c|c|c|} \hline \textup{Genotype}&1/1&1/2&2/2\\ \hline \textup{Forventede personer}&10^4\cdot 0.125^2\approx156& 10^4\cdot 2\cdot 0.125\cdot \left ( 1-0.125 \right )\approx2188&10^4\cdot \left ( 1-0.125 \right )^2\approx7\,656\\ \hline \end{array}


Svar #4
11. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

hvor får du 10^4 fra?


Svar #5
11. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

når vent, det står for det samlede antal, altså 10.000. ok forstået.


Skriv et svar til: HArdy weinbeeegr?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.