Matematik

Vis at når befolkningsstørrelsen fordobles, så falder hjælpeprogrammernes værdi pr. person med ca. 30%.

11. januar 2022 af DiamondII - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare hvordan man skal kunne beregne opgave 4C?

jeg har vedhæftet et sreenshot


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2022 af SuneChr

Du kan med fordel omskrive det logaritmiske udtryk til

H=\frac{10^{2}}{\sqrt{B}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2022 af SuneChr

c)
Vis, om

0,70\cdot H\approx \frac{10^{2}}{\sqrt{2B}}
 


Skriv et svar til: Vis at når befolkningsstørrelsen fordobles, så falder hjælpeprogrammernes værdi pr. person med ca. 30%.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.