Matematik

Hjælp til potensfunktioner

12. januar 2022 af ho123 - Niveau: C-niveau

jeg har brug for hjælp med begge opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2022 af peter lind

1. Brug eksponentiel regression

2) beregn f(x+0,45)/f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2022 af ringstedLC

1. Lav potensregression

2. 

\begin{align*} f(x) &= b\cdot x^{a} \\ f(x+45\%)=f(1.45x) &= f(x)\cdot 1,45^{a} \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.