Matematik

Fortjeneste i kr og procent

14. januar 2022 af Isa14 - Niveau: 7. klasse
Hej jeg har glemt hvordan man regner fortjenesten i kr og procent

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2022 af Quarr

Kom gerne med eksemplet.

- - -

Ja

 


Svar #2
14. januar 2022 af Isa14

Du kan bare lige se min opgave som jeg har problemer med :) Det er “e” og “f” i opgave 1
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
14. januar 2022 af Quarr

se her:

https://www.regneregler.dk/avance-ordbog

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. januar 2022 af StoreNord

Fortjenesten er salgsprisen uden moms minus (indkøb inclusiv omkostninger).

\\i \; \%\; er fortjenesten: \\ \\\frac{Fortjeneste}{ indkobspris+\; komkostninger}*100


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{e)}\\&\textup{Fortjeneste i kr:}&\\&& 40\cdot 8200+10\cdot 8200\cdot 0.90-50\cdot 5800\cdot 1.12&\textup{kr}&=&77000\\\\\textbf{f)}\\& \textup{Fortjeneste pct.:}\\&& p=\frac{77000}{50\cdot 5800\cdot 1.12}\cdot 100\%&&=&23.7\% \end{array}


Skriv et svar til: Fortjeneste i kr og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.