Matematik

differentialregning

18. januar 2022 af signe25hansen - Niveau: B-niveau

Kunne godt bruge noget hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&&O(2)=\frac{13}{3}\cdot \pi\cdot 2^2+\frac{40}{2}=\\\\\\& \textup{minimumsradius}\\& \textup{kr\ae ver bl.a.:}\\&&O{\, }'(x)=\frac{26\pi}{3}\cdot x-\frac{40}{x^2}=0\; ..._{osv}... \end{array}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.