Matematik

Differensligning

29. januar 2022 af SilkeBolander - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er tvivl om den her. Vi har ikke haft super meget om differensligninger, så det ville være rart hvis nogen gad forklare dem.

På forhånd tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2022 af Capion1


Sæt n = 0
  y1 = 3·10 + 1 = 31
Sæt n = 1
  y2 = 3·31 + 1 = 94
Sæt n = 2
  y3 = ..........
 


Skriv et svar til: Differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.