Matematik

matematik opgave

01. februar 2022 af kjkl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heyy har lige brug for hjælp til den her opgave hvis det er muligt?

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2022 af PeterValberg

Indsætter dit billede (det gør det hele meget nemmere)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2022 af PeterValberg

4)
Arealet af terassen er lig med produktet af længden og bredden (sidelængderne)
(hvilket du burde vide på nuværende tidspunkt/niveau ?????)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2022 af PeterValberg

5. Arealet af terassen divideret med med arealet af flisen, der bruges (rundet op)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2022 af julieded (Slettet)

tak,,


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2022 af PeterValberg

Det er slet ikke så svært, som man skulle tro.....
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2022 af Sveppalyf (Slettet)

På den ene led skal der bruges 300cm/30cm = 10 fliser.

På den anden led skal der bruges 450cm/30cm = 15 fliser

I alt skal der så bruges 10*15 = 150 fliser.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar 2022 af julieded (Slettet)

hold on , jeg fik opgave 2 til 3 det kan vel ikke være rigtigt, kan det??


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. februar 2022 af PeterValberg

Nej, det lyder SÅ forkert
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. februar 2022 af julieded (Slettet)

lige meget har fundet ud af det 


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. februar 2022 af PeterValberg

Godt, det var godt
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. februar 2022 af julieded (Slettet)

..?


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.