Matematik

stamfunktion

02. februar 2022 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg det her i hånden

Vedhæftet fil: eeeee 2022-02-02 133941.png

Svar #1
02. februar 2022 af MCS1


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2022 af mathon

                              \small \small F(x)=\tfrac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4\cdot x+k\textup{ ... }_{osv}\textup{ ...}


Svar #3
02. februar 2022 af MCS1

forstår stadigvæk ikke hvad jeg skal gøre efter at fundet funktionen F


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{gennem}&&\left ( 0,4 \right )\\ \textup{dvs}\\&&k=4\\ \textup{s\aa \ du har:}\\&& F(x)=\frac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4x+4\quad \textup{gennem }\left ( 1,3 \right )\\\\&& F(1)=\frac{a}{3}\cdot 1^3+1^2-4\cdot 1+4=3\quad \textup{hvoraf a kan beregnes.} \end{array}


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.