Matematik

Problemregning

03. februar 2022 af Danielermitnavn - Niveau: 8. klasse

Jeg forstår ikke den her opgave!!!!!

Opgave 3 Maren har været i USA. Hun har 159 US-dollars med hjem fra turen, og dem går hun i banken for at hæve. Kursen er $100 = 640 kr. a) Hvor mange kroner får Maren udbetalt, når der opkræves 30 kr. i vekselgebyr? 

+ er der ikke nogle der gider og give mig svarne på alle opgaverne?? (Opgaverne er i filen!!)

Vedhæftet fil: problemregning 2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2022 af StoreNord

100 af de udenlandske koster    640 kr.
    1 af de udenlandske koster    640/100
159 af de udenlandske koster    640/100 *159    =        ? kr
Derfra skal der fratrækkes gebyr                               - 30 kr
Maren får altså udbetalt                                                 ? kr

God fornøjelse med resten.


Svar #2
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#1

100 af de udenlandske koster    640 kr.
    1 af de udenlandske koster    640/100
159 af de udenlandske koster    640/100 *159    =        ? kr
Derfra skal der fratrækkes gebyr                               - 30 kr
Maren får altså udbetalt                                                 ? kr

God fornøjelse med resten.

Tak tak


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.