Matematik

Tnspire

07. februar 2022 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Er der nogle der kan hjælpe mig med hvordan man løser a’en i tnspire? Ved ikke hvilke knapper man skal trykke på

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2022 af mathon

                    Den maksimale værdi af sinus = 1
hvoraf
                    fmax = a = 2·1+ 2 = 4


Svar #3
07. februar 2022 af javannah5

Ja, men hvordan kommer man frem til det ved at bruge tnspire

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2022 af mathon

OK
           \small \begin{array}{lllll}&& \textup{Define }f(x)=2\cdot \sin\left ( \frac{2\pi}{33} x-\frac{\pi}{2} \right )+2\mid 0\leq x\leq 33\\\\&& \textup{Define }fm(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\ \textup{ekstrema}\\ \textup{kr\ae ver:}\\&& fm(x)=0\\\\&& \textup{solve}\left ( fm(x)=0,x \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2022 af AMelev

Husk at der skal regnes med radian.

Da definitionsmængden for f er begrænset, må du godt bestemme max vha. grafværktøjet - bare du sørger for at hele grafen er i vinduet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2022 af SuneChr

Tillægsspørgsmål:
Skærmen på lampen er sprøjtemalet med grøn farve. Hvor stor en flade er malet?


Skriv et svar til: Tnspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.