Matematik

Integraler

08. februar 2022 af SuneChr - Niveau: A-niveau

        Hvorfor er

\int_{0}^{e-1}x\cdot \sqrt{1+\frac{1}{\left ( x+1 \right )^{2}}}\, \, \textup{d}x

        lig med

\int_{0}^{1}\left ( e^{x}-1 \right )\cdot \sqrt{1+e^{2x}}\, \, \textup{d}x

              ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2022 af peter lind

brug substitution t = ex-1


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.