Matematik

Skitser kurver

14. februar 2022 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvordan løses opgave b? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2022 af SuneChr


b1)   r er konstant og Φ er variabel.  Cirkelbue, r = 5 og buen fra 45º til 180º
b2)   r er variabel og Φ konstant.  r løber fra 1/2 til 3 på linjen med en vinkel med x-aksen på  - 60º
Man kan med fordel benytte komplekse tal z, hvor Φ = arg z  og  |z| = r .


Skriv et svar til: Skitser kurver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.