Matematik

mat

25. februar 2022 af sebbe2 - Niveau: 7. klasse

Hvor mange kg (helt tal) vejer de 20 pakker ler i alt, når 1 cm³ vejer 2,1 g ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2022 af mathon

Hvor mange cm3 i hver pakke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2022 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. februar 2022 af mathon

Skolen bestiller 20 pakker ler til formning. Hver pakke har form af en cylinder med målene

højde: 40 cm.  Diameter: 15 cm. 

a) beregn rumfanget.
                                        \small \begin{array}{llllll}&& R=20\cdot \frac{\pi}{4}\cdot h\cdot d^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2022 af mathon

b) beregn massen.
                                      \small \small \begin{array}{llllll}&& m=R\cdot \left ( 0.0021\;\frac{kg}{cm^3} \right ) \end{array}


Svar #5
28. februar 2022 af sebbe2

tak for hjælpen alle sammen jeg er meget tak nemlig

mvh sebbe2


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.