Eksamensforberedelse

Hvordan finder man vægten når man kender massefylden

03. marts 2022 af Sascha05 - Niveau: C-niveau

Hvad er den samlede vægt af bypladerne på tagene på de to tårne?

Husk mellemregninger!!!!!

Bly har en massefyld på 11,34 g/cm3

Vedhæftet fil: Skærmbillede (9).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2022 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textup{masse}=&\textup{Volumen}\cdot \textup{massefylde}\\\\& m=V\cdot \varrho\\\\& m=2\cdot \left ( \frac{\pi}{12}\cdot h\cdot d^2 \right )\cdot \left ( 11340\;\frac{kg}{m^3} \right ) \\\\ \textup{forudsat}&\textup{at t\aa rnene er ens}\\&&\begin{array}{|c|c|c|c|c|} \hline m&V&\varrho&h&d \\ \hline \textup{masse}&\textup{Volumen}&\textup{massefylde}&\textup{h\o jde}&\textup{diameter}\\ \hline kg&m^3&\frac{kg}{m^3}&m&m\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan finder man vægten når man kender massefylden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.