Matematik

monotoniforhold

06. marts 2022 af lovematematik123 - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen der ved hvad disse to står for?

f(x)= 0

f'(0) 

Der er følgende svar muligheder:

1. Det er en ligning hvor løsningen er de x værdier hvor grafen skærer x.

2. Funktionsværdien hvor grafen skærer y aksen

3. Det er tangenthældningen ved skæring med y aksen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2022 af ringstedLC

f '(0): Alle punkter på y-aksen har koordinaterne (0, y). f '(x) er hældningen af grafen (tangenten) i punktet (xf(x))

f(x) = 0 = y: Alle punkter på x-aksen har koordinaterne (x, 0)


Skriv et svar til: monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.