Matematik

Differantielregning

06. marts 2022 af lovematematik123 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan løse følgende ligning= e* x

Jeg får det til = ex+xe


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2022 af ringstedLC

Der er ingen ligning!


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Det er et udtryk og du har differentieret det korrekt.


Svar #3
06. marts 2022 af lovematematik123

#2

Det er et udtryk og du har differentieret det korrekt.

Den skal differencieres efter produktreglen er den så stadig rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2022 af mathon

               \small \begin{array}{llllllll} \textup{Produktreglen:}\\&& \left (e^x\cdot x \right ){\, }'=e^x\cdot x+e^x\cdot 1=\left (x+1 \right )e^x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

#3 Ja, det er den.


Skriv et svar til: Differantielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.