Matematik

Opgave 8

13. marts 2022 af Moehy - Niveau: B-niveau

a) y = 74418.5*x-0623199

b) Skal jeg bruge nspire solve til at løse ligningen 1700 = 74418.5*x-0623199 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2022 af ringstedLC

a) Potensregression med to decimaler:

\begin{align*} y &= 74418.47\cdot x^{-0.62} \end{align*}

b) Du må ikke bruge den afrundede model til løsningen.

Definér modellen eksakt i nSpire og løs ligningen (solve):

\begin{align*} M(x) &= 1700\rightarrow x=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Opgave 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.