Bioteknologi

at angive proteinets ladning ved pH = 7??

18. marts 2022 af angool - Niveau: A-niveau

Har fået titelens spørgsmål om hvad er proteinets ladning ved en pH = 7? Er helt lost...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Nu fortæller du jo ikke hvilket protein der er tale om men mon ikke det er noget med at beregne syrebrøken ud fra pufferligningen?


Svar #2
18. marts 2022 af angool

Der er ikke angivet hvilket protein i selve spørgsmålet, men et par spørgsmål forrigere, arbejdede vi om et lille protein bestående af aminosyrerne:

Alanin, Aspartat, Lysin og Glycin. Kunne man bestemme ladningen ud fra dette protein?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Pufferligningen omskrevet med syrebrøk:

pH=pKs+\log \frac{1-y_{s}}{y_{s}}

Du indsætter pH=7 samt pKs-værdien for det pågældenden protein. Om syrebrøken ys så er stor eller lille siger så om proteinet er på syre- eller baseform. Og så skal du lige vide hvilken ladning proteinet har på den pågældende form.


Skriv et svar til: at angive proteinets ladning ved pH = 7??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.