Matematik

Hjælp til potensfunktioner

18. marts 2022 af ho123 - Niveau: C-niveau

jeg har prøvet at sætte punkterne ind i TI-Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2022 af janhaa

f(x) = x2

 f(1) = 1

f(2) = 4

f(3) = 9

f(4) = 16


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2022 af ringstedLC

#0: og derved skulle du gerne se noget af en parabel på formen:

\begin{align*} f(x) &= a\cdot x^{n}\;,\;a> 0\;,\;n>1 \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.