Matematik

Forskrift for f.

21. marts 2022 af mangetakforhjælpen - Niveau: A-niveau

Jeg håber meget, at der er én, der kan kan hjælpe med opg. b. På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&& f(x)=2\cdot a^x\\\\&& f{\, }'(x)=\ln(a)\cdot 2\cdot a^x\\\\&& f{\, }'(0)=\ln(a)\cdot 2\cdot a^0=-4\\\\&& \ln(a)=-2\\\\&& a=e^{-2}\\\\\\& \textup{forskrift:}\\&&f(x)=2\cdot \left ( e^{-2} \right )^x\\\\&&f(x)=2\cdot e^{-2x} \end{array}


Svar #2
21. marts 2022 af mangetakforhjælpen

Tusind tak for den kæmpe hjælp.


Skriv et svar til: Forskrift for f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.