Fysik

Elektriske felter

21. marts 2022 af ElskerCalculus - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har prøvet at regne opgave 1 og 2. Jeg er dog i tvivl med opgave 3.

Opgave 1. 4.83*10^-12N

Opgave 2. 1.449*10^-20J

Vedhæftet fil: opg2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&&F=E \cdot q=\left ( 3.0\cdot 10^{7}\;\mathrm{\frac{N}{C}} \right ) \cdot \left (1.61\cdot 10^{-19}\mathrm{C} \right )=4.83 \cdot 10^{-12}\;\mathrm{N} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&\textup{Elektrisk arbejde:}&A=&\textbf{F}\cdot \textbf{s}\cdot \cos(0)= \left ( 4.83\cdot 10^{-12}\;\textup{N} \right )\cdot \left ( \cdot \left ( 3.0\cdot 10^{-9}\;\mathrm{m} \right ) \right )=\\\\&&&1.449\cdot 10^{-20}\;\mathrm{J} \end{array}


Svar #3
21. marts 2022 af ElskerCalculus

Tak Mathon.

Jeg tænkte på om du ved noget om c)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\&\Delta E_{kin}=\textup{Elektrisk arbejde} \end{array}


Svar #5
21. marts 2022 af ElskerCalculus

Jeg forstår bare ikke hvad de mener hvad der bliver af det elektriske arbejde? Er der tale om kinetisk energi eller?


Skriv et svar til: Elektriske felter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.