Matematik

Sammensatfunktion

21. marts 2022 af Differentkindsofrainbows - Niveau: A-niveau

Hvorfor er dette en sammensatfunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2022 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll}& h(y)=6y\\\\& g(x,y)=x^2+y^2+4\\\\& f(x,y)=\frac{h(y)}{g(x,y)} \end{array}


Skriv et svar til: Sammensatfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.