Matematik

binomialkoefficienten

22. marts 2022 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med den her? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2022 af SuneChr

Der gælder:
(a+b)^{n}=\sum_{p=0}^{n}\binom{n}{p}a^{n-p}b^{p}
Endvidere gælder:
\sum_{p=0}^{n}\binom{n}{p}=2^{n}


Skriv et svar til: binomialkoefficienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.