Andre fag

Genetik opgave

24. marts 2022 af MimiJac - Niveau: Universitet/Videregående

Kan i hjælpe med hvordan og hvad jeg skal gøre i b)

Opgaven er vedhæftet.

a) får jeg til B=0,5 og b=0,5
 

Vedhæftet fil: HW.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2022 af Christianfslag

Allelfrekvens er den frekvens, hvormed en allel - dvs. en variant af et gen - optræder med på en bestemt locus inden for en population.

Det må betyde en allelfrekvens på hhv. 

\frac{75}{100}=0.75 og \frac{75}{100}=0.75


Skriv et svar til: Genetik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.