Matematik

matematikaflevering

27. marts 2022 af Lise18 - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe ?

Du skal vise med beregning, at rumfanget af det fuglebur, foreningen anbefaler, er 0,30 m3

Mål:

 • Længde: 100 cm
• Bredde: 50 cm
• Højde: 60 cm

Jeg har prøvet nærmest alt men jeg ved stadig ik hvordan jeg skal gøre, håber der er en eller flere der kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Du skriver ikke, hvilket form, fugleburet har.

Hvis det er kasseformet, skal du gange de tre l;ngder ed hinanden og omregne fra cm3 til m3.


Svar #2
27. marts 2022 af Lise18

Hej

det er kasseformet, hvordan omregner jeg fra cm3 til m3


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2022 af mathon

                cm^3=\left (10^{-2}\;\mathrm{m} \right )^3=\left (10^{-2} \right )^3\;m^3=10^{-6}\;\mathrm{m^3}


Skriv et svar til: matematikaflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.