Matematik

hjælp En funktion er givet ved y = 435·x^2.56 Bestem y-værdien når x=4 Bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 20 Bestem, hvor mange procent y vokser, når x vokser med 11%.

28. marts 2022 af ane278 - Niveau: C-niveau

.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2022 af mathon

                    \begin{array}{lllllll}\textbf{1)}\\& y=f(4)=435\cdot 4^{2.56}\\\\\textbf{2)}\\& 20=435\cdot x^{2.56}\\\\& x=\left ( \frac{20}{435} \right )^{\frac{1}{2.56}}\\\\\textbf{3)}\\&1+r_y=1.11^{2,56} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp En funktion er givet ved y = 435·x^2.56 Bestem y-værdien når x=4 Bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 20 Bestem, hvor mange procent y vokser, når x vokser med 11%.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.