Matematik

Varians

05. april 2022 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP

Jeg skal lige være på den sikre side...

Jeg skal bestemme variansen af vedhæftede opgave.

Jeg bruger E(X)=\sum_{x}x\cdot P(X=x) til at beregne middelværdien, som jeg får til 1.2

dernæst bruger jeg 

Var(X)=E[(X-\mu)^2], \: \: \mu=E(X)  til at beregne variansen, som jeg får til 13.2

er dette korrekt?


Svar #1
05. april 2022 af louisesørensen2


Svar #2
05. april 2022 af louisesørensen2

Uhmm.. jeg regnede lidt på det og fik 1.76.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2022 af jl9

#2 Det får jeg også variansen til at være.


Svar #4
05. april 2022 af louisesørensen2

jl9, kan du måske hjælpe mig med at forstå denne her betinget simultan pmf:

P(X=1|Y\in \left \{ 1,2 \right \})

Skal jeg forstå P(X=1|Y\in \left \{ 1,2 \right \})=P(X=1|Y=1 \: +Y=2)?


Svar #5
05. april 2022 af louisesørensen2

Hvis der er brug for det kan jeg upload simultan pmf'en ("skemaet")


Skriv et svar til: Varians

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.